ти будеш поряд?
Так щоби погляд
З тобою назавжди
Коли лодоні і очі
Зупинять трепіт серця
Кому з нас секунди вистачить?!
Забити двері
Закрити штори...
А в голові одне” а у тебе?”
А з мене досить
Навіщо розмови?
Обійми мене
Я завжди буду поряд
Свидетельство о публикации №110060208517