Не поряд

Я хочу, щоб ти почув
Той ніжний, милий звук.
Той звук це моє серце.
Воно пливе и лине лиш до тебе.

Я хочу, щоб ти побачив мої сльози,
В них почуття та грози.
Сльози - так серце моє плаче,
Коли поряд тебе не баче...


Рецензии