***

Як ангел розпустивший крила,
Наступить ніч, настане тиша.
Я сяду у вікна заплачу,
Сьогодні, завтра, я тебе не бачу.
Як через місяць ти до мене прийдеш,
Поцілуєш ці вже мене не кинеш,
Без тебе проживу до цього дня,
Як жила без тебе я
А після я тебе побачу,
І більше не вдихну.
За тебе я загину,
Я так тебе люблю!


Рецензии