Старенька бабця
Її старесеньке лице
Згорає полум'ям від щастя,
Те щастя з серця в неї йде..
Старенька бабця на городі
Собі копає бурачок,
Та вже й копати і не годі
Та ще й тягнути з ним мішок.
До неї ходить гарний котик,
Він йде з сусіднього села,
Поїсть і ляже на животик
Після смачного молока..
А поруч лялечка зітхає,
Про те,що він жада кефір,
Старесенька між них немов німа є,
Вона лиш слухає ефір
В долонях зім'ята ганчірка,
Сумують очі в спогадах про ліс,
Де мило каву було пити
У ньому зранку на пеньку
І сиром свіжим заїдати,
Гукаючи:"Гу-гу,гу-гу"
А потім гіллям шарудіти
Крізь листя тихе і сухе,
Грибу,якщо знайти,радіти,
Радів,казати:"Хе-хе,хе"
І так набрати повну торбу,
Що ледь додому притягнуть,
Насмажити,лягти під ковдру
І думать,думать що-небудь..
Життя ж воно таке прекрасне
А старість лиш каза про те,
Що хочеться так сильно ласки
Та божої понад усе.
Свидетельство о публикации №110060203243
Дякую!
Серёга.
Пилипенко Сергей Андреевич 22.06.2011 19:28 Заявить о нарушении
Дуже рада Сергій,що сподобалось.
Ваша вірна читачка......я.
Карина Ри 22.06.2011 20:21 Заявить о нарушении