Смак дитинства

 
Співала мати біля пічки
Ще сонце не зійшло  вона співа,
Ще зіроньки купаються у річки,
Млинців вже мати діткам напекла.

Чистенька хоч і бідна її хата
Сама вона, як дівчинка,  - струнка
Ще діти не відкрили оченятка,
А мати  вже до столу їх гука…

Вареники  засмажені  цибулею
Та криночка  парного  молока
До нині  смак той діти не забули,
Хоч пісня мами більше не луна…

25.08.08 рік


Рецензии