Я намагаюсь бути богом

Я намагаюсь бути богом
І відрізняти ті дороги,
Шо нас ведуть до Заратуштри!
Хай буде так! Бентежиш уші,
Голиш тихенько підбороддя,
Щоб мати наслідки в народі!
Я сподіваюсь бути анголом Північчя,
Я адже маю ангольське обличчя,
В додаток все, чим живі хлопці,
Які вважають, що людина
Має не льодяну Батьківщіну,
І вони всі – льоняні хліборобці,,
Вони кияне завжди, не  з Кремля,
А палі  - громадянам, не звірям!


Рецензии