Дощик
Росою умилось,
Усміхнулось,засміялось,
Лоскоту злякалось.
Хмарка пролітала,
Та й залоскотала,
Разом засміялись,
Дощиком вмивались.
Дощик накрапає,
Квіточки вмиває,
Розсипає роси
На квітучі коси.
Бешкетливий дощик
Намочив нам горщик,
Кішка утікала,
Хвостик рятувала.
Дощик лиш сміється,
Доріжкою в"ється,
У саду гуляє,
Вишні поливає.
Сонце не журилось,
Слідом покотилось,
Упіймало дощика,
Висушило горщика.
Свидетельство о публикации №110060102612
В ньому зварим борщика!
НАгодуєм дітлахів
Та усіх, хто ще не їв.
Валентина Черняева 18.11.2010 12:23 Заявить о нарушении