Де вона?

На кого схожа вона. 
На кого взираешся ти. 
Вікно на дорозі,
Сонце відблискує його прості промені по стіні. 
Ти- заблукав, вона -знайшлась. 
Там де вже ніколи її не знайти. 
Далеко літала пташка. 
Завтра знову –право на життя.
І все не в ідеалі..
Павуки бігають по стінах. 
Ми поміняли наші кроки . 
На захід сонця-твої. 
До темної ночі –мої..
І хоча дихати важко на твоїх руках, 
важко не бачити життя.. 
Не пам*ятає кольору свого повітря.. 
Спить.
Сміється.
Дихає.
Що , да як завжди за що не важливо.. 
Не важливо що забуваєм те, що пам*ятаєм. 
Не важливо дихати, адже не відкриваємся у повсякденні. 
Дикі подихи,складні слова.
Де вона ?


Рецензии