Подяка... Думка... Образ...

Д-Довга дорога починається з першого кроку
Я-Як завгодно довго можна подорожувати головне щоб було
К-Куди повертатись і щоб тебе там чекали та були тобі раді
У-Уже зробивши крок вперед поступатись не варто
Ю-Юність ніколи не слухає мудрість а чи треба

Т-Тільки тоді думаєш про вічне коли щось втрачено
О-Облиш смуток життя кольорове й барвисте
Б-Благословення Боже та Батьківське на путь тебе направлять
І-Інколи буває сумно але добре що тільки інколи

Б-Багатство то не гроші а гармонія життя
О-Одне слово здатне зцілити зранений дух
Ж-Життя не таке просте як здається а ще простіше
Е-Електронікою спілкування не замінити

З-Заздалегідь передбачити любов не можна лише відчути
А-Але так хочеться вміти знати

В-Всесвіт дарує тобі барвисту веселку і літню грозу
С-Самотужки інколи бува складно знайти вихід
Е-Етимологія світовідчуття і світорозуміння у кожного своя

(читай і перші літери, інколи в них закладений сенс...)

(там є - ДЯКУЮ ТОБІ БОЖЕ ЗА ВСЕ)

(правда, то видно?..)


Рецензии
:) Видно...
Мудрі слова... написані юністю... дорогого стоять...
Магія перших літер...
З теплом,...

Виктор Дульчак   02.06.2010 00:13     Заявить о нарушении
дякую за теплий відгук...
є вічні і навіть клішовані фрази, але чи клішованя? просто вічні і мудрі...

з повагою, ...

Катерина Гвоздева   03.06.2010 15:05   Заявить о нарушении