ось так

Чомусь не можу Я заснути,
Чомусь не можу тебе Я забути,
І вже промінь сонця освітлює ганок,
Не можу Я спати – на дворі вже ранок,
Чомусь погано тут, без тебе ,
А поруч з тобою – ні чого й не треба,
Лише б зазирнути в твої очі,
Навіть тоді, у темряві ночі.


Рецензии