Моя принцеса ти

Не хочу  силою я тебе зупиняти
Але прошу, ти вислухай мене
Нема нікого, щоб любив я більше тебе
Із всіх жінок  я вибрав лиш тебе

Із всіх жінок для мене ти одна
Яку кохаю я найбільш за все на світі
Я буду відданий тобі усе життя
Ніхто не зможе берегти  і  так любити

Моя принцеса ти ,а я покірний раб
І ти не смієш сумніватися в любові
Моя принцеса ти ,а я покірний раб
Перед  тобою упаду я  на коліна

Із всіх жінок для мене ти одна
Яку кохаю я найбільш за все на світі
Я буду відданий тобі усе життя
Ніхто не зможе берегти  і  так любити

Що зараз день чи ніч нема різниці      
Печаль і біль в душі моїй живе
Одне лиш слово що мене ти кохаєш
 Моя принцеса ти ,а я покірний раб


Рецензии