Яка квiтуча майська нiч
І як це диво не любити?
Дерева наче чарівні,
В духмяному вбранні тім білім.
Мов наречені ті стоять,
Чекають кожна свою долю,
Щоб милий той один прийшов,
Який забрав в полон любові.
Та в ніч духмяно-чарівну,
Ти наче в казці опинився.
Співає пісню соловей,
Навколо тебе світ змінився.
Хто з милим в ніч таку стояв,
Той знає жар тієї любові,
Як милий дуже обіймав
І цілував уста медові.
І в ніч таку чарує все -
Сади вишневі і квітучі,
І в небі зоренька сія,
Далеко линуть мої мрії.
04/05/2010
Картина -Весна не спит. Виктор Цыганов.
Свидетельство о публикации №110053003106
С большим уважением и теплом Каролина
Каролина Левицкая 05.10.2010 00:36 Заявить о нарушении
Марти-Лариса 05.10.2010 19:20 Заявить о нарушении