21 СТОЛ ТТЯ
ВИСОКИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЧАС,
ЯКІ ДОСТУПНІ НАВІТЬ ДІТЯМ.
АЛЕ ЩОСЬ ГУБИТЬСЯ У НАС:
МИ ЗАБУВАЄМ ПРО КОРІННЯ,
ПАПЛЮЖИМ МОВУ, РІДНИЙ КРАЙ,
ПО УКРАЇНІ СУРЖИК ЛИНЕ
І МАТ, ЯК ТОЙ СОБАЧИЙ ЛАЙ;
КРІЗЬ ЦЕЛОФАНОВІ ПАКЕТИ
І КРІЗЬ ХІМІЧНІ ПЛЯШЕЧКИ,
ДО СОНЦЯ ТЯГНУТЬСЯ З ПЛАНЕТИ
ВСЕ НАШЕ ЖИТО Й ВОЛОШКИ.
...СИДИТЬ *КОЗА* В РУКАХ *МОБІЛА*
НА КУПІ БРУДНОГО СМІТТЯ....
І ПРАЩУРІВ ЖИТТЄДАЙНА СИЛА
СТІКАЄ ТИХО В НЕБУТТЯ.
Свидетельство о публикации №110052708315
Демьян Борисов 29.05.2010 14:37 Заявить о нарушении