Вiд в нiде до кудись

Заплющую очі…
Опиняюся «В НІДЕ»…
Там світло і затишно…
Там час мовчить і не йде…
І я стою…
Така маленька посеред свого «В НІДЕ»…
Така сама з собою…
І з усім Світом за одно чи заодно…
Минуле…
Сучасне…
Майбутнє…
Все разом і водночас…
Німе й не німе кіно…
І раптом!..
Стук і питання – ти де?..
Ховаюсь в дібровах емоцій-думок…
Я «В НІДЕ»…
У своєму…
По вказівниках у моїх словах…
У моїх очах…
У мені…
Знайди сюди дорогу…

Я почекаю тебе у затишку свого «НІДЕ»…

Знайде?
Знайде…
Знайде-знайшов!
Тримаю твою долоню у своїй…
Ми разом йдемо у наше спільне «КУДИСЬ»…


Рецензии
Надзвичайно! Просто немає слів!
Справжнє! Емоційне і водночас затишне!

Марена Мыскова   08.03.2011 00:05     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.