Тост, поздоровлення жiнкам...
Все ж не потрібно сумувань,
Бо що за жінка в двадцять років?
Про це ж говорим й в тридцять п’ять
І в п’ятдесят вона ще тягне,
Все господарство на собі,
Коли ж розквітнути їй стане?
Мабуть не менше Ста П’яти..!
Свидетельство о публикации №110052702179