Iстерика...

Виламуєш пальці
Сидиш у пітьмі
Уява малює
Знов сірі картинки

В відчинені вікна
Вишвирюєш сни
Що вже непотрібні
Стають на світанку

Хапаєш руками
Оголені дроти
Сльозами розбризкуєш
В реченнях крапки

Обривки подій
Вириваєш із книг
Кидаєш в сміття
Недоламані мрії

Швиряєш камінням
В черстві небеса
Шукаєш рятунку
У білих халатах

Істерика б'ється
Фонтаном в очах
Закусуєш губи
Благаючи щастя...


Рецензии