До сусiдньоi палати...

Розходяться у морі кораблі
Життя, як дві розірвані планети
І ми не дочекалися весни,
Згубили все, як снігопади літо

Лишилися лише обривки фраз
Та стоси потускнілих фотокарток
Лишився присмак кави на губах
Та дотиків солодких небагато

Я все це позбираю по кутках
У власній мовчазній кімнаті
І буду відсилати у листах
До тебе, до сусідньої палати...


Рецензии