Коли сумно i солодко
І болить…
Одна емоція – підгрунття
І стає дико холодно…
Один крок – дія
І мало місця…
Мало місця в приміщенні…
Мало місця в собі…
Просто мало…
І заховатися не вийде…
Очі стають сірого кольору -
То дощ у міських шатах…
Думки стають крижаними -
То сніг серед літа в собі...
Емоції стають колючо-гостро-міцними -
То дзьоби круків-довгожителів…
Я йду…
Іду від тих, хто тут і зараз…
До себе і до тих, хто там і тоді…
Я йду…
____________________________
За правим плечем – Янгол
За лівим – Страх
Чи навпаки…
А в кишені дещиця сміху і над собою теж…
Свидетельство о публикации №110052604377
Дякую, що виразила те, що болить в мене!
Марена Мыскова 09.08.2011 00:15 Заявить о нарушении