Angel

I.
Somebody love, somebody cry
Somebody dying, somebody lie
But angel, no one knows who he is
Looking to heaven, you see

Refrain.
Angel walks away between the skies
Angel not kills your day and night
You believe in angel now
Your life in his hand. How?

II.
Somebody alive, somebody walk
Somebody sleep, somebody talk
Somebody blind, somebody right
Somebody work, somebody in dark

Refrain.
III.
Somebody dream, somebody wait
Somebody step, trying open
You see the light in sky
Run you in the heaven tonight

Refrain.


Рецензии