вона така...

Така ніжна, тендітна,
Ласкава й омріяна.
Як сонце палка.
Та невтопна вона.

Життя як у казці.
У мріях нічних...
Її зрозуміти ненамагайся,
Загадкова вона. не старайся.

Всі зусилля бдуть марні,
Вони такі не сумарні...
С тобою вона.
Але не твоя...

Ти прохала вірша написати...
Ось будь-ласка, інакше не вмію.
Хотіла тебе описати,
Але слів не знайшла...


Рецензии