Шлях непроторений

Без віри - з упевненістю,
Без волі - з упертістю
Я піду по сходах вічності,
Залишаючи запах відчаю.
Де ви, світлячки меткі?
Де ти, мій дороговказ?
Я у темряві іду на слух, сморід тліну оминаючи.
І співаю пісень весільних, хрускотом кісток
Під ногами босими акомпануючи.


Рецензии
Чудово,талановито,Оксано!

Орехова Галина   06.10.2010 22:17     Заявить о нарушении