Спочатку було слово

«Тьолка», «чикса»... – ніяк не дівчина.
Перевелися теж і юнаки.
Якщо дівчата з «тьолками» помішані,
То юнаки вже – «чуваки», «бички»...

Що буде далі? Ще в які потвори
Ми перетворимося із людей?
Вже не співатимуть, а бе-е-екатимуть хори.
Чи й зовсім станем смітником речей?!

               
                2010р.


Рецензии