Знаки
З наю, дороги іншої немає,
Н авіть якщо несправедливо,
А зарт приходить під час гри,
К рутить рулетку вправо й вліво.
***
Д алеко звідси,
У середині десь нас,
Ш маточок всесвіту,
А ми - навколо нього.
***
К охання личить всім,
А доля у всіх різна,
Р оби свій вибір,
М аєш зрозуміти
А бстрактність почуттів.
***
Д ля мене вибрано лише одне,
О скільки я погоджуюсь з усім,
Л ишається лиш йти.
Я маю все здійснити.
Свидетельство о публикации №110052408640