дяравенски раманс, на роднай мове

   скача коник па дзярэуне,
   тяне тачку без калёс,
   нахуя дзярэвне трактар?
   нахуя ёй паравоз?
   жизнь идзе трапой калейнай
   всё вядома напярод...
   но с надеяй пазирае,
   у неба жывенький народ.
   ища ён в блаках нябесных
   президентский верталёт;
   тольки ён надежду сея;
   заябись яно всё - в ... .
   са 24.04.10


Рецензии