Буття

А всі мої що вороги, то люде.
І всі відпущення гріхів,

Як буде так, то так їм буде.
А я ж іду буттям своїм,

Нікому не заказую, не суджу.
Нікого не висміюю і не паплюжу,

Бо я не Бог їм і вони мені не Боги.
Бо я не сторож, бо ніхто не сторож...


Рецензии