П д весняними зливами

А іноді весело дуже
Босоніж та зі зойками
Тьопати по калюжах,
Нехтуючи парасольками.

У моросі теплій, добрій
Дорогами міжпланетними
Бігти кудись за обрій
З бузковими диво-букетами.

Як радісно бути щасливими
Під весняними зливами...


Рецензии