Останнiй день весни

                Нашей Директрисе, достойной стихов...


Останній день весни.
                Вже подих літа
Діткнув теплом городи і сади,
І не у снах буяють рясно квіти,
І трави всмоктують живильний дар води...

Природа, втішена співучими птахами,
Які у гімнах їй
                здіймають глас,
У день останній травня мала тяму,
Щоб світу й нам подарувати Вас!



                23.05.10.


Рецензии