Менi байдуже, що там скажуть про тебе
Побачив перший раз і тількі ти одна
Любов, любов це справжня катастрофа,
Яка перевернула все життя
На все піду, піду заради тебе
Моя кохана я тобою лиш живу
Живу надією, що ми з тобою разом
Найдем дорогу для нашого життя
Цей день сьогодні, або уже ніколи
Відкрию серце вислухай мене
Не думав я що ти кохаєш мене
Мені своє довіриш ти життя
На все піду, піду заради тебе
Моя кохана я тобою лиш живу
Живу надією, що ми з тобою разом
Найдем дорогу для нашого життя
Любов одна жити довго не зможе
Тільки у парі буде цвісти, цвісти
І щоб с тобою зберегли ми у любові
Жар-птицю щастя нашого життя
Свидетельство о публикации №110052303791