Дверi В Небо. Электроника mp3

Это песня (на украинском языке) аранжированная на домашнем компьютере,
послушать ее можно здесь:
http://music.lib.ru/z/zadumchiwyj_klo/

Як в тиші голос твій знайти
Розповіли мені квіти...
І сонця промінь у росі,
На пелюстках їх, знав, що ти
Мене кохаєш і весна
Заборонити не змогла
Кохатися нам поміж Трав
Де вітер нам пісні співав.

Де водограю золоті
Із сонцем бавились краплі...
Та таємницю берегли
                (Про нас)
Сумні каміння мовчазні.
І тільки зрадники пташки
Про нас співали голосні
                (З усіх дерев)
Та зрозуміти їх могли
                (Лише)
Такі ж закохані як ми. 

Бачу сонце
                в море тоне
То як в очей твоїх
Безодню Гину,
                я гину!
Може страшно
                так тонути? –
Але вже не завадити вогню
Летіти.. в небо.. там.. де зорі,
              Може,
                що "то" є вічність знають.
"То"(тепер) – є  ми з тобою?..
                - може...
- Але скінчиться все і стане сумно...
                - Може...
А може зрозумію я, що ти є, лише двері в небо...



 


Рецензии