Козацька

(В соавторстве с Гарда О. Д)


Ой, проскакли долиною-гаем славні запорожці,
Ой, засмутилось дівоче серденько, заплакали очі.

Не забудьте свої обіцянки,
Поверніться живими до хати,
Ворогів здолавши.
Бо чекає мати свого сина, бо чекає милого дівчина,
Милого дівчина.

Ой то не хмара сонце заслонила, то ворожа зграя,
Господи-Боже поможи козакам ворогів здолати.

Білі кості поле застелели,
За Вкраїну голови зложили,
Ворогів здолавши.

Не діждалась мати свого сина,
Не діждалась милого дівчина,
Милого дівчина.

Ой не даремно глови поклали наші запорожці,
Бо підростають в вільній Україні  їх сини і дочки.

Не забудьте ви їх обіцянки,
Повертайтесь живими до хати,
Ворогів здолавши.
Бо чекає мати свого сина,
бо чекає милого дівчина,
Славна Україна.


Рецензии