Я одинока
Всі це бачать,
мовчать – виказують мені.
Я одинока.
Десь маячить
в куточках у мене в душі.
Серед рідні немов в пустелі,
серед чужих я не в гурту
і дитинча в моїй постелі
не може знять гірку тугу.
Ніде сховатися не можна,
кругом з собою не в ладах.
Я одинока.
Каже кожна
хвилинка, днина, в місяцях...
1992р.
Свидетельство о публикации №110052204171