Наука для дурнiв

Коли зелене та огидне
Та вкусить волить,
То біологія.
Коли чи то гаряче чи остигле
Не відомо, а воно іще й смердить,
То хімія.
Коли, як не крути,
Нічого не працює, не виходить,
Ото фізика.
Коли жахливо сплутані роки
Та вигадана сповідь,
То історія.
Коли замість людей
Міркують неохайні числа,
То уже статистика.
Коли повно простих ідей
Словами мудрими, що мозку тісно,
Ось це філософія.
Отак от просто, звично
І так енергетично
Знайомі вже сьогодні
Оці науки вам,
І що вони бувають
Природні, та, аналогічно,
Надприродні.
Як вчений вченому, я раджу –
Вір моїм словам.


Рецензии