Пластиковi сни
Приторна забава.
Перчатки білі,
Стіни золоті.
Боїшся страху,
Ти не все сказала,
Ти хочеш спокою,
Його програла,
В дешеві ігри,
У чужі довір'я.
У пластикові сни,
В дискетах.
У мрії, запаковані
В пакети.
І просто в себе,
Із дистанції зійшовши...
Свидетельство о публикации №110052107835