Полiт Фантазi

У Фантазії є крила.
Якби їх вона помила,
То навчилася б літати,
Над будинками кружляти.

Та не всі з них про це знають.
Але деякі літають.
Над лісами, над морями
І над тими берегами,
Де фантазії блукають,
Що фантазії не мають.


Рецензии