so that means that I know English
Stop dying
Stop dreaming
Stop feeling
Stop smoking
Start talking
Start talking to smb else
I'm tired of words HE tells
Stop drinking
Start thinking
Start thinking about myself
It's necessary for health
Stop whining
Start rhyming
Start rhyming good verses
No longer i need nurses
Свидетельство о публикации №110051908173