Жорстока доля

Повітряна куля злітає,
Мене він вже мабуть чекає,
Уже, мабуть, знаву лечу я
І навіть нітрохи не чую

Як він мене гукає,
По світу всьому шукає,
Нажаль, я його не чую,
Лиш можу сказати: лечу я

Лечу до нього я
На крилах кохання,
Вже мабуть далеко земля,
Вже бачу смеркання

І сонце вже майже сідає,
Його лиш, його лиш шукаю...
У море, у море впаду я...

О-о-о-о-о жорстока доля 2р.
На мене град сиплеться ночами,
Але я візьму парасолю
О-о-о-о-о жорстока доля 4р.

                2004 р.


Рецензии