Зачекай
Повсякчас пустелі і ліси бродила,
А як ти спинився, на тебе чекала,
Як зі шляху збився - зіркою стала.
2.Скільки я ходила, через ріки плила
Повсякчас пустелі і ліси бродила,
А як ти спинився - звіром обернувся,
Кілька раз підскочив - і не повернувся.
Приспів:
Зачекай, зачекай на мене,
Я іду, я іду до тебе,
Скільки я, скільки я чекала,
Я не пам`ятаю,
Зачекай на мене -
Дожену - не знаю. Зачекай 4р.
3.Лише кілька кроків між тобою-мною,
Лише кілька кроків між нами горою,
Дожену - не знаю, зачекай на мене,
Скільки пам`ятаю, на тебе чекала...
Приспів.
2004 р.
Свидетельство о публикации №110051905497