Вже майже дорослi

Куди поділися палкі бажання?
Дитячі, пафосні, смішні зізнання?
Шалені та дурні надії, сподівання?
Віра в справжнє щастя і кохання?

Набридло до нудоти геть усе?
Знай – від життя тебе нічого не спасе.
І що грайлива доля нишком принесе,
То не дарма – не забувай про це.

Скільки не маєш – все замало.
Нудно, сумно, все дістало.
І чекаєш дива. Серце впало.
Гниє розум. Почуття розтали.


Рецензии
И где нам взять былые впечатленья
От первого, неверного движенья?
Чем дальше в жизнь - тем меньше теплых слов,
Тем меньше ночью цветных снов...

Иван Ворчаков   29.07.2010 23:33     Заявить о нарушении