Вбий мене

Поховай мене в тіні своїй,
Убий, напийся моїми сльозами,
Спустош усю безодню мрій,
Жорстоко грайся думками.

Зазирни в очі, чи не бачиш?
Ти вбиваєш світло в душі моїй,
Запаливши чорне полум’я, неначе
Відкриваєш двері демонам у ній.

Подарував мені життя, а серце вкрав.
Я мертва та жива лише тобою.
Кайдани моралі розірвав і дав
Тягар гріха на плечі, а у руки – зброю.

Я вільна, вільна, та з підрізаним крилом.
Пірнаю у життя і рясні таємниці долі.
Знищ мене, хіба не чуєш, мій фантом!
Бо я кохаю. Пагубної біль не грає ролі.


Рецензии