Ризик
На болісні лахміття марні та брехливі,
Висновки раціональні геть жене,
Кидаючи в оману слів кожної хвилі.
Піти за ангелом, щоб мрією радіти,
Спалахнувши і згорівши у стражданні?
Чи з демоном в тортурах тліти, гніти,
Пізнавши сяйво щастя і кохання?
Заплуталась у крайнощах. Не знаю,
Чи варто перетнути рівновагу золоту.
Але про гострі зміни долю я благаю,
Щоб обернути полум’ям цю марну гру.
Не ризикуючи, вина не скуштувати.
Усім, що мене не вбиває, я живу,
Розриваю пута і ламаю стальні грати.
Так, граючись, із посмішкою і помру.
Свидетельство о публикации №110051807883