Вода!

Вода!
ЇЇ живильна сила,
Дала нам силу і тепло,
Вона життя у нас вселила,
Принесла у життя добро.
І пронеслась вона рікою,
Що народила, то знесла,
Своєю мокрою рукою,
Життя у хвилі віднесла.
Стихійне лихо, горе, сльози…
А сльози, чистої води,
Вода руйнує та лікує,
Вода бере і віддає.
Бурхливо річка протікає,
Життя своєю стежкой йде,
Життя іде і все минає,
Вода тече і віддає…


Рецензии
http://www.stihi.ru/2010/05/10/2433

Вся наша жизнь - в живой воде.

С уважением. АГА


Андрей Аржанцев   18.05.2010 22:20     Заявить о нарушении