Зупинись

Досить. Не треба. Стій. Зупинись.
Вже не повернути, що було колись.
Не треба ні правди, ні бою, ні мрій.
Залиш все як є. Відпусти. Не жалій.

Надірвані спогади кину в безодню
Без латок та сумніву. Один за одним.
Не плачу. Мій погляд у небі блукає.
Сумує за днем, що вже вкотре вмирає.

Ти рвешся тікати та щезнути в світі,
Де серце цвіте і нема мертвих квітів.
Де брехні зрадливої рвуться злі сіті.
Де не живуть надії мертві та розбиті.


Рецензии