Lentilele

Lentilele

Te-am iubit prin anii mei de viata.
Tu ai fost ca lacrima de stea.
Te-am vazut in cea mai deasa ceata.
Te-am pierdut pe tine, dragostea.

Tu ai fost cel mai frumos din lume,
Cel mai viguros, cel mai cinstit.
Ce-mi a placut in tine, ce anume -
Tot chipul tau, tot sufletul iubit.

Odata tu mi-ai spus ca gata, basta,
Ca nu iubesti pe nimeni... esti ca vant...
Si am ramas eu oarba ta nevasta -
Ca am pierdut lentilele plangand.

16 mai 2010


Рецензии