Але так важко забути

  Повірила, покохала
  1 слідом йшла навмання.
  Не вірила й не гадала,
  Що доля я не твоя.

  Забігла б у світ за очі,
  Щоб тільки додому не йти.
  Там лише безсонні ночі
  Чекають на мене , і ти.

  Ти - той, що колись кохала,
  Але мовчазний, чужий.
  Я навіть не уявляла,
  Що ти вже давно не мій.

  Такі ми різні з тобою,
  Що спільне важко знайти.
  1 між тобою та мною
  Вже спалені всі мости.

  Але так важко забути
  Кохання, що ніби наснилось.
  Не можу й зараз збагнути
  Ту мрію, що не здійснилась.


Рецензии
Там лише безсонні ночі
Чекають на мене , і ти.

Гірко, душевно, а відтак - відверто.

Дякую,
з повагою -

Владимир Невесенко   17.06.2010 22:10     Заявить о нарушении
Вам теж дякую . Наташа

Наталия Лут   17.06.2010 22:15   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.