Протистояння

Чому завжди розбрат  між нами,
Пів України ліві, половина праві.
Немає єдності між Заходом і Сходом,
Всі ждуть чудес і всі неправі.

А треба нам знайти порозуміння,
Одну мету і ціль свою таку:
Не забувати про минуле,
Творити сьогодення і майбутнього добу!

Уміли ж наші пращури єднатись,
Коли біда для всіх була одна.
Своїми перемогами пишатись,
Твердою, як кулак, громада теж була!

І мудрих гетьманів уміли обирати,
Були всі люди, як одна сім’я.
Для всіх життя належне будувати,
І кожен місце знав, і знав своє ім’я.

Я хочу, щоб до нас прийшло прозріння,
Ставали ми мудрішими в житті.
І стати прикладом майбутнім поколінням:
Не забувати  честі й доброти!

Я довго думав над цими словами,
Старавсь до всього об’єктивно підійти.
Одна мета – щоб люди не ставали ворогами,
Жили в добробуті, єднанні, доброті!

Урок минулого для того треба знати,
Щоб у житті не наробити помилок
А нам всім треба пам’ятати:
Хто думає та діє, лише тому
Допомагає Бог!


Рецензии