Весняний час
До всих кого, перемиваєш у думках
В наш час, так легко бути агресивним,
До тої, що приходить в снах.
І ти прекрасно розумієш,
Напевно, вже нічого не змінити
В душі надію ще плекаєш
"Її ти зможеш розлюбити!"
Час не стоїть, і вже весна
Пора для змін і для кохання
А за вікном іде вона...
Та сама? Чи розчарування!?
Свидетельство о публикации №110051704363
Лао Дзынннь 14.10.2011 22:14 Заявить о нарушении