Вчорашнi слова
Що сказані були тобою
Мій мозок наче збожеволів
Думки тікли самі собою.
І просто бачити тебе
Це краще, ніж нічого
І милуватися красою
Я сили матиму завжди
Ти корольок - співоча пташка...
Для мене журавель у небі
Це краще, ніж синиця у долонях
Літай і ти, даруй нам насолоду!
Свидетельство о публикации №110051704138