Эстет Ридьярд Киплинг

Я был застенчивого нрава. Решил нужду исправить в стороне.
На мушку снайпера попался и он меня немножечко убил.
Смешно, воздалось по делам, по крайней мере - мне.
Да, дорого я заплатил, но право, принципов своих не изменил.

2009-2021

THE REFINEN MAN
By Rudyard Kipling

I was delicate mind. I stepped aside for my needs,
Disdaining the common office. I was seen from afar and killed…
How is this matter for mirth? Let each man be judged by his deeds.
I have paid my price to live with myself on the terms that I willed.


Рецензии