Знаю

Знаю, не знаю.
Яка між цим різниця?
Всого лише дві букви, а стільки змінюють.
Як добре без них було б.
Не можна було б сказати неправду,
Бо не було б "не можна" і "неправда".
Більше того, існує дискримінація.
Є слова, які без "не" не пишуться,
А таких, які б з "не" не писалися немає.
Хіба не гарно звучить слово "навидіти"...
Не дайте "Не" завоюввати світ.


Рецензии