Я б1льше не в1рю тоб1
1 більше не хочу прощати.
Години збираються в дні,
Коли починаеш чекати.
В тривозі з ранку до ночі,
А серце немов у вогні.
Не можу дивитися в очі,
Що кажуть неправду мені.
Клянешся, що й досі кохаеш
Й не можеш без мене жити.
Ти душу мені виймаеш.
Що мушу з тобою робити?
1 так до наступного разу.
Що раз - то нова причина.
Про все забуваеш відразу
Як тільки загладиш провину.
Ти думаеш я залізна?
Невже ти не розуміеш?
Спинися доки не пізно,
Бо потім нічого не вдіеш.
Свидетельство о публикации №110051507623
Рад, что у Вас с Ириной встретился.
Спасибо.
С уважением,
Николай Козакевич 12.11.2010 06:34 Заявить о нарушении
Наталия Лут 18.11.2010 23:47 Заявить о нарушении